Jobba hos oss

Vi håller ständigt ögonen öppna efter duktiga killar och tjejer som vill vara en del av vårt härliga gäng. Vi har ingen mall för hur du som söker jobb hos oss ska se ut eller vara. Det viktigaste är att du är en glad och energirik person, och att du älskar att jobba med service.

 

Hos oss kan du bl.a. jobba som kafébiträde, kallskänka, disk- och avdukningspersonal och städare. Fröken Olssons ingår i en större kafékoncern och det finns stora möjligheter till utveckling inom koncernen, vi växer snabbt och är du driftig och tar för dig så ligger möjligheterna öppna. 

 

Även om tidigare erfarenhet från likande verksamhet är ett plus i kanten, så är det ingen nödvändighet. Däremot så vill vi att alla som börjar hos oss tycker om att bjuda på sig själva, har ett genuint intresse för mötet med människor och tycker om att ge service utöver det vanliga. Det är personligheten som avgör om du får jobb hos oss. Vi tycker det är viktigt att man tycker det är roligt att jobba, vi söker dig som verkligen vill jobba hos just oss. 

 

Fyll i dina uppgifter här

Bifoga CV och personligt brev, om du vill får du gärna skicka med en bild.

Namn *

Född *

Kön *

Man Kvinna

Adress


Telefon

E-post *

Tjänst

Kort info


Bifoga (Max 128Mb)

CV

Personligt brev

Bild


Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom Fröken Olsson-gruppen. Uppgifterna kommer att vara tillgängliga för rekryterande personal inom Fröken Olsson-gruppen i enlighet med personuppgiftslagen.