Jobba hos oss

Vi håller ständigt ögonen öppna efter duktiga killar och tjejer som vill vara en del av vårt härliga gäng. Vi har ingen mall för hur du som söker jobb hos oss ska se ut eller vara. Det viktigaste är att du är en glad och energirik person, och att du älskar att jobba med service.

 

Hos oss kan du bl.a. jobba som kafébiträde, kallskänka, disk- och avdukningspersonal och städare. Fröken Olssons ingår i en större kafékoncern och det finns stora möjligheter till utveckling inom koncernen, vi växer snabbt och är du driftig och tar för dig så ligger möjligheterna öppna. 

 

Även om tidigare erfarenhet från likande verksamhet är ett plus i kanten, så är det ingen nödvändighet. Däremot så vill vi att alla som börjar hos oss tycker om att bjuda på sig själva, har ett genuint intresse för mötet med människor och tycker om att ge service utöver det vanliga. Det är personligheten som avgör om du får jobb hos oss. Vi tycker det är viktigt att man tycker det är roligt att jobba, vi söker dig som verkligen vill jobba hos just oss. 

 

Fyll i dina uppgifter här

Bifoga CV och personligt brev, om du vill får du gärna skicka med en bild.

Namn *

Född *

Kön *

Man Kvinna

Adress


Telefon

E-post *

Tjänst

Kort info


Bifoga (Max 64Mb)

CV

Personligt brev

Bild


Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom Fröken Olsson-gruppen. Uppgifterna kommer att vara tillgängliga för rekryterande personal inom Fröken Olsson-gruppen i enlighet med personuppgiftslagen.


Lediga tjänster

Tjänst Datum
Köksansvarig 2014-11-30

Nu söker vi duktig kökspersonal till Fröken Olsson. I arbetet ingår bl.a. beredning av smörgåsar, tillagning av soppor, såser och röror, vegetarisk salladsbuffé och viss bakning. Som kökspersonal ansvarar du för egenkontroll, rengöring och inköp av varor. Arbetet kan även innebära att man är ute i cafét och hjälper till vid behov. 

Vi söker en positiv person med stor känsla för service som trivs med att jobba i ett högt tempo. Det är viktigt att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga då du till stor del arbetar självständigt och planerar ditt eget arbete.


Vi ser gärna att du har utbildning inom området och har ett par års erfarenhet av yrket, att du gillar att laga god mat är en förutsätting. 

Känner du att du letar efter ett jobb med härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar är detta rätt för dig!


Arbetet kommer i huvudsak vara förlagt till vardagar, men arbete på helger kan förekomma. 


Tjänsten är på heltid och tillsätts snarat möjligt. 

 

Omfattning: heltid